Posts

Showing posts from July, 2011

koleksi hot wheels ku...... yeah!

Image
not for sale
untuk pameran saje


salam persaudaraan
aradoqx

DEADLINE PHOTO SCENE 5(without editing)

Image
entri kali ni kita ke deadline photo scene kembali...sebab ade permintaan untuk pertunjukkan gambar..selepas entri ni akan ade satu lagi post deadline photo scene kali ni dgn editing...tunggu ye



salam persaudaraan
aradoqx

Iwan Syahman - Segalanya Allah (ALBUM - SEGALANYA ALLAH 2011).wmv

Image

Anak Malaysia - Aris Ariwatan

Image

Apa-Apa Saja - Aboi

Image

Can Mali Can - Bob KU2 & Brudu

Image

Apo Kono Eh Jang?-Bob KU2 n The Brudu

Image

ape lagi lepas ni

semalam negara mengalami satu pengalaman yang kurang manis dalam perjalanan negara ini ke arah negara maju tahun 2020.'bersih'ape kebendenye tu ye..mengikut ape yang aku belajar maksud bersih adalah sesuatu yg tak punya kekotoran...tapi yang berlaku semalam adalah sesuatu yang amat kotor disisi orang yang amat mencintai kedamaian.penganjuran bersih semalam adalah stu lagi taktik manusia manusia yang tak pernah hargai kedamaian yang ada dalam negara ini.mereka seperti lupa perjuangan tokoh tokoh terdahulu dalam memmerdeka kan negara ini  dari cengkaman penjajah.kenapa agaknya mereka berbuat demikian?adakah sebab utamanya 8 tuntutan kepada SPR?atau ade sebab lain?.melalui pengalaman aku selama aku hidup 27 taun ini,aku lihat banyak siri perhimpunan haram diadakan ddiseluruh negara.tetapi tidak satu pun menguntungkan negara,malah negara terus dihina oleh media media asing yang lama mahu menjatuhkan maruah MALAYSIA ini sebagai negara ISLAM contoh.ape muslihat ketua ketua penganjur…